About

2ef1e764-f13c-465a-89c9-75b6e108c155

Lifestyle of a fashion student…

What’s the next project? Where to travel next? What’s the next post?

(EN) In my First Post I talk about the reason that I have started this blog. I am a twenty year old, born in Romania. I live in Nottingham, England at the moment and I study Fashion Communication and Promotion at NTU.

This blog started as a homework for year one but I have decided to keep it because I am passionate about everything related to social media marketing, branding, styling, photography, and fashion.

To admit from the beginning, I don’t like to write big posts, talking nonsense, and I won’t. I have left some of my older posts for everyone to see a nice evolution. My posts will consist in styling outfits, attending photo shoots, traveling, fashion week sneak peeks, and personal experiences.

I hope you will enjoy reading it and I am waiting for any feedback or thoughts in the comments.

(RO) În prima mea postare vorbesc despre motivul pentru care am început acest blog. Am douăzeci de ani și sunt născută în România. În acest moment locuiesc în Nottingham, Anglia și studiez Comunicare și Promovare în Modă (presupunând că așa se traduce) la NTU.

Blogul a început ca o temă pentru primul an de facultate dar am decis sa îl păstrez pentru că sunt pasionată de tot în materie de marketing pe rețelele de socializare, branding, styling, fotografie, și modă.

Să recunosc de la început, nu îmi place să mă ocup de postări mari, să vorbesc aiurea, și nu o voi face. Am păstrat câteva din postările mai vechi ca să se vadă evoluția pe parcurs. În postări voi scrie despre ținute, ședințe foto la care voi participa, călătorii, imagini de la săptămânile modei, și experiențe personale.

Sper să vă placă să îl accesați și astept orice fel de feedback sau gânduri în comentarii.

MCCCYES